• 31 Ιουλίου, 2021

Αίσθηση από τη δήλωση Σταυριανάκη: Ο Παππάς γνώριζε τις κινήσεις της αστυνομίας

 Αίσθηση από τη δήλωση Σταυριανάκη: Ο Παππάς γνώριζε τις κινήσεις της αστυνομίας

Επί εννέα μήνες ο υπαρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης και φυγόποινος Χρήστος Παππάς βρισκόταν στην Ελλάδα και μάλιστα στην Αθήνα υποστήριξε ο δικηγόρος του, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να φύγει στο εξωτερικό γιατί θα έπρεπε να είχε έμπιστο άτομο να τον στηρίξει.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί πάντως η δήλωση του Περικλή Σταυριανάκη στο OPEN ότι γνώριζε τις ενέργειες της αστυνομίας και μάλιστα ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά έπλεξε το εγκώμιο της αστυνομίας λέγοντας ότι οι ενέργειες ήταν συντονισμένες με προσέγγιση ατόμων το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να στενέψει ο κλοιός γύρω από τον φυγόποινο ναζί.

Όσον αφορά την 52χρονη, στο σπίτι της οποίας κρυβόταν ο Παππάς και η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της υπόθαλψης, ο Περικλής Σταυριανάκης ανέφερε ότι γνωρίζονταν με τον Χρήστο Παππά τον τελευταίο χρόνο.

Ο Χρήστος Παππάς είχε εξαφανιστεί από την 1η Οκτωβρίου του 2020, λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Από τότε καταζητείτο από τις αστυνομικές αρχές και τελικά συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.