Ο Νίκος Παππάς τρολάρει Πρώτο Θέμα και… Τατιάνα: Γιατί με ξεγυμνώσατε έτσι;

 Ο Νίκος Παππάς τρολάρει Πρώτο Θέμα και… Τατιάνα: Γιατί με ξεγυμνώσατε έτσι;

Με δύο stories στο Instagram ο Νίκος Παππάς τρολάρει όσους ανέδειξαν ότι είναι ακόμα φοιτητής και μάλιστα το επέκριναν, ενώ αναρωτήθηκε  «Γιατί με ξεγυμνώσατε έτσι;». Στο πρώτο βίντεο αναφέρει ότι «Μόλις με πήραν εκεί από την Τατιάνα Στεφανίδου και με ρωτήσανε και αυτοί γιατί δεν έχω τελειώσει ακόμα την Νομική, για αυτό το τεράστιο ζήτημα που απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα και η μάνα μου 16 χρόνια δεν με έχει ρωτήσει ακόμα, γιατί ρε μάνα;»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού στο επόμενο story αναφέρεται τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στο «Πρώτο Θέμα»:

«Εν τω μεταξύ αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος όλα αυτά τα χρόνια που δεν πάω στο «Ρουκ Ζουκ», μην με ρωτήσει η Ζέτα εκεί στις παντομίμες εσύ αγοράκι μου πόσα χρωστάς και εκτεθούμε. Και αυτό το εφτασφράγιστο μυστικό πάει το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εε το Πρώτο Θέμα τι λέω και το βγάζει στη φόρα. Γιατί με ξεγυμνώσατε έτσι;», αναφέρει ο Νίκος Παππάς με σκωπτικό ύφος.

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Νίκος Παππάς βρέθηκε πριν λίγες μέρες σε γενική συνέλευση της Νομικής Σχολής Αθηνών με τα δεξιά τρολ να επικρίνουν έντονα την παρουσία του εκεί και να ρωτάνε «Για ποιο λόγο βρέθηκε στη συνέλευση».

Ο Παππάς είχε κάθε δικαίωμα να παρίσταται εκεί ακριβώς γιατί είναι ενεργός φοιτητής της σχολής, καθώς είχε εισαχθεί στη νομική το 2008 αλλά έκτοτε δεν συνέχισε τις σπουδές του, καθώς αφιερώθηκε στην επαγγελματική του καριέρα, όπως αναφέρει ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα