• 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Άγιος Σάββας: Εκδικητική μετακίνηση του προέδρου των εργαζομένων σε άλλο νοσοκομείο

 Άγιος Σάββας: Εκδικητική μετακίνηση του προέδρου των εργαζομένων σε άλλο νοσοκομείο

“Η κυβέρνηση μας επιτίθεται κατά μέτωπο. Αντί να βοηθήσει γιατρούς και νοσηλευτές, μας επιτίθεται” είπε “Στο Κόκκινο” ο Κώστας Καταραχιάς, ακτινολόγος και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Αντικαρκινικό & Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», ο οποίος ενημερώθηκε μαζί με 8 συναδέλφους του ότι μετακινούνται αιφνιδιαστικά σε ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Σωτηρία».

Ήδη, είναι σε εξέλιξη από την διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος και η πρωτοφανής ΕΔΕ σε βάρος των υγειονομικών του νοσοκομείου που βρέθηκαν θετικοί στον ιό εξήγησε ο Κώστας Καταραχιάς και τόνισε πως «στοχοποιούν τους εργαζόμενους η ΕΔΕ συνεχίζεται παρά την κατακραυγή. Σήμερα το πρωί κάλεσαν ειδικευόμενη γιατρό και δύο νοσηλεύτριες που νόσησαν και αντί να τους πούνε ευχαριστώ, πάνε να τις κατηγορήσουν γιατί κόλλησαν κοροναϊό».

Κρούσματα κοροναϊού σε 11 μονάδες εκτροφής μινκ σε Καστοριά, Κοζάνη και Γρεβενά

Χαρακτήρισε έκρυθμη την κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς – όπως είπε – το μεγαλύτερο τμήμα του είναι κλειστό ή υπολειτουργεί λόγω των πολλών κρουσμάτων και σε ογκολογικούς ασθενείς. «Οι ασθενείς μας είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι κι εμείς είμαστε ξεδοντιασμένοι, χωρίς προσωπικό. Λείπουν 300 νοσηλευτές και 100 γιατροί» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του σωματείου.

Πηγή: avgi.gr