ΚΙΝΑΛ: Συμφωνία επί της Αρχής των “5” πλην Παπανδρέου για debate στην ΕΡΤ

 ΚΙΝΑΛ: Συμφωνία επί της Αρχής των “5” πλην Παπανδρέου για debate στην ΕΡΤ

Όλα δείχνουν ότι το debate των υποψηφίων αρχηγών του ΚΙΝΑΛ θα γίνει τελικά στην ΕΡΤ- και πιθανότατα και σε ιδιωτικά κανάλια όπως το Mega και το Action 24- αλλά σε αυτό δεν θα συμμετάσχει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σήμερα έγινε τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των υποψηφίων με τη διοίκηση του κρατικού καναλιού και υπήρξε κατ΄αρχήν συμφωνία για ένα πρώτο debate στις 29 Νοεμβρίου και ένα δεύτερο με τους δυο επικρατέστερους, σε χρόνο που θα συμφωνηθεί.

Το debate θα γίνει στα πρότυπα του 2017, ενώ στην τηλεδιάσκεψη με το team του Κωνσταντίνου Ζούλα, δεν συμμετείχε εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου. Ετσι δεν φαίνεται πιθανή η συμμετοχή του αλλά υπάρχει πρόβλεψη αν κάποιος θελήσει να συμμετάσχει μέσω zoom, γεγονός που ερμηνεύεται σαν κίνηση καλής θέλησης προς την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, αν θελήσει τελικά να συμμετάσχει.

Αύριο Τετάρτη θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη ώστε να οριστικοποιηθούν οι θεματικέ ενότητες και ποιοι δημοσιογράφοι θα συμμετάσχουν. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν από πλευράς ΕΡΤ οι κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, Φώτης Καφαράκης και Γιάννης Τρουπής.

Σχετικά Άρθρα