Συναγερμός στη Βουλή: Αγροτικό έφθασε έως τον Άγνωστο Στρατιώτη- “Θα ανατιναχθώ”, απειλούσε ο οδηγός- Είχε φιάλες υγραερίου και βενζίνη

 Συναγερμός στη Βουλή: Αγροτικό έφθασε έως τον Άγνωστο Στρατιώτη- “Θα ανατιναχθώ”, απειλούσε ο οδηγός- Είχε φιάλες υγραερίου και βενζίνη

Συναγερμός σήμανε έξω από τη Βουλή στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όταν άνδρας ανέβηκε με αγροτικό όχημα μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και απειλούσε να ανατιναχθεί.

«Θα ανατιναχτώ» φώναζε ο άνδρας που ακινητοποιήθηκε άμεσα από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο. Μέσα στο αγροτικό όχημα βρέθηκαν δυο μπιτόνια βενζίνη και πετρέλαιο.

Επί τόπου βρέθηκε και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, μέλη του οποίου ερεύνησαν το αυτοκίνητο.

vouli agrotiko
Οδηγός έφτασε με το αγροτικό του αυτοκίνητο μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και απειλούσε να ανατιναχθεί, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)