Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτοιμη να ξαναδεχθεί τον Ρονάλντο

 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτοιμη να ξαναδεχθεί τον Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησής του CR7 από τη Γιουβέντους, δήλωσε σήμερα (27/8) ο μάνατζερ της αγγλικής ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκαερ

Ο προπονητής της «βέκια σινιόρα», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δήλωσε νωρίτερα την Παρασκευήγ πως Ρονάλντο γνωστοποίησε στον ιταλικό σύλλογο ότι δεν έχει σκοπό να παραμείνει.

Ο Ρονάλντο πέρασε έξι χρόνια στη Γιουνάιτεντ από το 2003-2009, κατακτώντας οκτώ μεγάλα τρόπαια και τη «Χρυσή Μπάλα» το 2008, προτού μετακινηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης με το ποσό-ρεκόρ των 80 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Σόλσκιερ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του ήταν σε επαφή με τον Ρονάλντο, όπως και ο συμπατριώτης του Πορτογάλου και συμπαίκτης του στην Εθνική, Μπρούνο Φερνάντες, που παίζει στη Γιουνάιτεντ.

«Είχαμε πάντα καλή επικοινωνία», είπε ο Σόλσκιερ. «Ο Μπρούνο μιλούσε επίσης με τον Ρονάλντο και ξέρει τι νιώθουμε γι ‘αυτόν. Αν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη Γιουβέντους, ξέρει ότι είμαστε εδώ».

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να κάνω πολλές εικασίες. Είναι ένας θρύλος αυτού του συλλόγου, ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών, αν με ρωτάτε. Είναι τόσο τρομερός άνθρωπος επίσης».

Σχετικά Άρθρα