Βρετανία: Τρεις τραυματίες, μετά από επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο- Κρατείται 14χρονη
Στη σύλληψη μιας 14χρονης μαθήτριας προχώρησαν την Τρίτη (9/6) οι Αρχές στη Βρετανία ύστερα από επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο στο Μάντσεστερ που είχε σαν αποτέλεσμα δύο μαθητές και ένα μέλος του προσωπικού να τραυματιστούν.
Στο περιστατικό τραυματίστηκαν μία 14χρονη μαθήτρια, ένας συνομήλικός της, επίσης μαθητής και ένας 27χρονος μέλος του προσωπικού.
Three people have been injured in a stabbing at Co-op Academy Blackley on Plant Hill Road, Manchester, UK.
A schoolgirl has been arrested after the incident.
The school is in lockdown, police said the knife wounds are non-serious, there is no wider threat to pupils or staff,… pic.twitter.com/FfoAvRILbA
— Finally Did it (@Finallydiditonx) June 9, 2026
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά τα τραύματά τους δεν είναι σοβαρά.
Ένα 14χρονο κορίτσι συνελήφθη ως ύποπτο για επίθεση. «Το προσωπικό έσπευσε να την ακινητοποποιήσει για να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί και οι αστυνομικοί έφτασαν λίγο αργότερα», έκαναν γνωστό οι Αρχές.
Οι αστυνομικοί δεν αναζητούν κανέναν άλλο σε σχέση με αυτό το περιστατικό.