Marfin: Την Πέμπτη αναμένεται η έκδοση της 46χρονης στην Ελλάδα
Την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, αναμένεται η έκδοση στην Ελλάδα της 46χρονης που εμπλέκεται στην υπόθεση της Marfin. H 46χρονη στα μέση Ιουλίου συνελήφθη στο Μπράιτον όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια.
Παρουσιάστηκε σε δικαστήριο του Λονδίνου, στο Γουέστμινστερ και δήλωσε ότι κάνει δεκτό το αίτημα των ελληνικών Αρχών για έκδοση της στην Ελλάδα.
Από τότε βρισκόταν υπό κράτηση. Η 46χρονη είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν για τον εμπρησμό στην τράπεζα πριν από 16 χρόνια, ο οποίος στοίχησε τη ζωή σε τρεις εργαζόμενους.
Οι αρχές κατέληξαν στην 46χρονη μέσα από οπτικό υλικό όπου η περίπτωσή της ήταν και η πιο δύσκολη, καθώς είχε στηριχθεί κυρίως στον σωματότυπό της και στα μαλλιά της από την ημέρα της επίθεσης στη Marfin.