Marfin: Στη φυλακή οι δύο συλληφθέντες μετά από μαραθώνιες απολογίες
Μετά από μαραθώνια διαδικασία απολογιών, οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της Marfin κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Πρόκειται για δύο άνδρες 42 ετών, με τον έναν μάλιστα να είναι γιος γνωστού επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.
Και οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, κατά τις απολογίες τους αρνήθηκαν ότι πέταξαν ή συνέδραμαν στη φονική έκρηξη της τράπεζας επί της οδού Σταδίου, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τρεις εργαζόμενοι.
Κατά τις αστυνομικές αρχές, για το νούμερο 3 της δικογραφίας και το νούμερο 8 της δικογραφίας, πιστοποιείται από πλήθος πειστηρίων η παρουσία τους στο σημείο της επίθεσης πριν απο 16 χρόνια.
Κατά τους συνηγόρους των δύο κατηγορουμένων τα στοιχεία είναι χαλκευμένα, αναξιόπιστα, ισχνά και εξυπηρετούν τη σκευωρία που έχει στηθεί σε βάρος των δύο συλληφθέντων.
Κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σε καφέ στα Εξαρχεια υποστήριξαν ότι όλη η δικογραφία έχει στηριχθεί σε ένα ανώνυμο e-mail που δεν έχει ελεγχθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ και ότι η έκθεση της ΔΕΕ αναφέρει ότι δεν υπάρχει ταυτοποίηση των δύο συλληφθέντων ως τα πρόσωπα της φονικής επίθεσης.