Eurovision: Πέφτει στα προγνωστικά ο Akylas
Πτωτική πορεία καταγράφει στα προγνωστικά της φετινής Eurovision Song Contest ο Akylas, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το τραγούδι «Ferto».
Παρότι ο 27χρονος καλλιτέχνης είχε φτάσει μέχρι και την τρίτη θέση της κατάταξης, στη συνέχεια υποχώρησε στην τέταρτη και πλέον βρίσκεται στην πέμπτη θέση, με την ελληνική συμμετοχή να συγκεντρώνει πιθανότητα νίκης 7%.
Την ίδια ώρα, η Φινλανδία διατηρεί σταθερά την πρωτιά με το τραγούδι «Liekinheitin», αγγίζοντας το 30% στις πιθανότητες νίκης. Στη συνέχεια ακολουθούν η Γαλλία και η Δανία, ενώ στην τέταρτη θέση έχει πλέον ανέβει η Αυστραλία με το «Eclipse».
Αμέσως μετά την Ελλάδα, στην έκτη θέση βρίσκεται το Ισραήλ και στην έβδομη η Σουηδία, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν η Ρουμανία, η Ουκρανία και η Ιταλία.
