Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του έλληνα ισοβίτη στις φυλακές Δομοκού – Έγινε παρουσία του Αλκέτ Ριζάι

 Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του έλληνα ισοβίτη στις φυλακές Δομοκού – Έγινε παρουσία του Αλκέτ Ριζάι

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όσον αφορά τα όσα εξετάζουν οι Αρχές για τη δολοφονία του Έλληνα κρατούμενου στις φυλακές Δομοκού, το βράδυ της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα που εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης, δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής στο αρχιφυλακείο με άλλους δυο βαρυποινίτες.

Οι εμπλεκόμενοι καθώς και άλλοι κρατούμενοι φέρεται να ισχυρίζονται πως το θύμα εισέβαλε οπλισμένος με πιστόλι στο αρχιφυλακείο, με σκοπό να επιτεθεί στον αρχιφύλακα των φυλακών.

Άλλα 2 άτομα στο σημείο της δολοφονίας

Αναλυτικά, στο σημείο βρίσκονταν ακόμη ένας Βούλγαρος ισοβίτης, ο οποίος κρατείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Τζον Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα και ο –γνωστός από την αντάξια κινηματογραφικής ταινίας απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού– Αλβανός Αλκέτ Ριζάι.

Όπως ισχυρίζονται, ο Βούλγαρος, για να προστατεύσει τον αρχιφύλακα, όρμησε στον Έλληνα, του πήρε το πιστόλι και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Κλιμάκιο αστυνομικών από τη Δίωξη Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα μετέβη στις φυλακές Κορυδαλλού, αναλαμβάνοντας την έρευνα για την υπόθεση. Εξετάζει την παραπάνω εκδοχή και παίρνει καταθέσεις, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη και πώς ακριβώς βρέθηκε το πιστόλι στη φυλακή.

Σχετικά Άρθρα