Κυψέλη: Ποινική δίωξη στον 43χρονο μαστροπό και τη σύζυγό του για τη δολοφονία του βρέφους

 Κυψέλη: Ποινική δίωξη στον 43χρονο μαστροπό και τη σύζυγό του για τη δολοφονία του βρέφους

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας στην οποία διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον θάνατο του βρέφους, το οποίο βρέθηκε σε βαλίτσα σε κατάσταση ψύξης, άσκησε ποινική δίωξη κατά του 43χρονου και της 38χρονης Γερμανίδας για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους οικογένειας κατά συναυτουργίαοπλοφορία οπλοχρησίαπαράνομη κατοχή πυρομαχικών κατά συναυτουργίαψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση και άπαξ.

Συγχρόνως δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος του 26χρονου Αφγανού για γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο που συμπλήρωσε τα 12 έτη λόγω της σχέσης του με την 15χρονη κοπέλα, καθώς επίσης και για παράνομη κατοχή πυρομαχικών κατά συναυτουργία και για ψευδή κατάθεση.

Πλέον η δικογραφία για την ανθρωποκτονία διαβιβάζεται σε ανακριτή ενώπιον του οποίου θα βρεθούν σε μεταγενέστερο χρόνο οι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι αυτή την ώρα απολογούνται για την πρώτη δικογραφία που αφορά στα ναρκωτικά.

Σχετικά Άρθρα