Σαλαμίνα: Ηχητικό ντοκουμέντο φρίκης από τη δολοφονία-“Σε παρακαλώ αγόρι μου. Πάρε ό,τι θες και φύγε…”

 Σαλαμίνα: Ηχητικό ντοκουμέντο φρίκης από τη δολοφονία-“Σε παρακαλώ αγόρι μου. Πάρε ό,τι θες και φύγε…”

Η 46χρονη που ομολόγησε την δολοφονία της 75χρονης στην Σαλαμίνα οδηγείται από αστυνομικούς στον Εισαγγελέα του Πειραιά, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2025. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Το ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία στη Σαλαμίνα προκαλεί αποτροπιασμό. Η 75χρονη μέχρι την τελευταία της ανάσα ικετεύει τον ληστή που πιστεύει ότι έχει εισβάλει στο σπίτι της και θεωρεί ότι είναι άντρας, επαναλαμβάνοντας «σε παρακαλώ αγόρι μου, άσε με αγόρι μου, Γιατί μωρέ; Πάρε ό,τι θες και φύγε… Αμαρτία είναι…».

Επιπλέον σε δικαστικό επίπεδο καταρρέει ο ισχυρισμός της 46χρονης νύφης της ηλικιωμένης ότι σκότωσε την πεθερά της γιατί την είχε αναγνωρίσει, όταν εισέβαλε με καλυμμένα χαρακτηριστικά στο σπίτι της 75χρονης για να τη ληστέψει.

Η 46χρονη, που προφυλακίστηκε ισχυρίστηκε ότι έχει… κενά μνήμης.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται το σπάσιμο του τζαμιού στο παράθυρο από το οποίο μπούκαρε η νύφη και στη συνέχεια καταγράφονται οι ικεσίες της ηλικιωμένης:

«Φύγε από εδώ σε παρακαλώ πολύ, φύγε από εδώ. Δεν θα αντέξω. Έλα, έλα… Σε παρακαλώ. Σε παρακαλώ. Σε παρακαλώ πολύ παιδάκι μου. Σε παρακαλώ. Σε παρακαλώ παιδί μου… Βοήθεια, μανούλα μου. Αχ, βοήθεια. Άσε, σε παρακαλώ. Άσε με, σου λέω.

Άσε με γιατί με πειράζεις. Σε παρακαλώ αγόρι. Σε παρακαλώ πολύ αγόρι. Αααα. Σε παρακαλώ. Γιατί; Σε παρακαλώ άσε με. Άσε με, σε παρακαλώ πολύ. Πάρε ό,τι θέλεις και φύγε από εδώ.

Άσε με, σε παρακαλώ πολύ αγόρι μου. Πάρε ό,τι θέλεις και φύγε σου λέω. Σε παρακαλώ πολύ αγόρι μου. Άσε με σου λέω. Γιατί, μωρέ; Τι σου κάνω μωρέ; Αμαρτία είναι. Πάρε ό,τι θέλεις μωρέ και φύγε. Πάρε ό,τι θέλεις και φύγε. Ααααα. Γιατί, μωρέ; Γιατί; Σε παρακαλώ. Σε παρακαλώ πολύ αγόρι μου».