Σαλαμίνα: Σοκάρουν οι εικόνες από το σπίτι της 75χρονης- Αίματα παντού

 Σαλαμίνα: Σοκάρουν οι εικόνες από το σπίτι της 75χρονης- Αίματα παντού

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το σπίτι της 75χρονης στη Σαλαμίνα που δολοφόνησε η νύφη της. Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας στο MEGA δείχνουν αίματα από τους τοίχους και τις εικόνες Αγίων, μέχρι και σε καρέκλες, ακόμη και στο πι της 75χρονης αποτυπώνοντας την αγριότητα με την οποία η νύφη χτύπησε την πεθερά της.

Μάλιστα το σκηνικό στο σπίτι σε συνδυασμό με την απολογία της 46χρονης προβληματίζει τους αστυνομικούς, που εξετάζουν αν ήταν προμελετημένο το έγκλημα.

Στις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν φαίνεται και μια καρέκλα γεμάτη αίματα αλλά και το πι στήριξης που χρησιμοποιούσε η 75χρονη καθώς και το έπιπλο με τις ρόδες, όπου –σύμφωνα με τα λόγια του θύματος– βρίσκονταν τα χρήματα.


Την ίδια στιγμή σοκ προκαλεί η ομολογία της 46χρονης γυναίκας ότι σκότωσε την 75χρονη πεθερά της στη Σαλαμίνα την 31η Οκτωβρίου και άρπαξε της οικονομίες της καθώς ήταν εθισμένη στο τζόγο.

Η 45χρονη έπαιζε θέατρο επί εβδομάδες προκειμένου να φανεί ότι άγνωστος διαρρήκτης ήταν ο δράστης του εγκλήματος στη Σαλαμίνα. Τη γυναίκα εντόπισαν νεκρή -καθώς είχε ώρες να δώσει σημάδια ζωής- η κόρη της με την 46χρονη. Στο σπίτι υπήρχαν κάμερες ασφαλείας όμως καμία δεν κατέγραψε ύποπτες κινήσεις την μοιραία ημέρα.