Είδα κι εγώ …UFO- Στην τηλεόραση

 Είδα κι εγώ …UFO- Στην τηλεόραση

Μία αοιδός δήλωσε σε ψυχαγωγική (…) εκπομπή ότι όταν ήταν 15 ετών είδε Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ, άλλως πώς UFO) στη Νέα Σμύρνη. Viral η “είδηση”, ελέγχονται, ωστόσο, ως ανακριβείς όσοι λένε ότι σπεύδουν στην Αθήνα ειδικοί ερευνητές της NASA που εκτιμούν ότι η γνωστή πλατεία του συγκεκριμένου δήμου είναι το νέο …Ρόσγουελ και βρισκόμαστε ενώπιον ενός νέου “Συμβάντος” υψίστης σημασίας.

Το θέμα έπαιξε παντού. Ίσως γι΄ αυτό ακολούθησε γνωστή παρουσιάστρια, η οποία, πάλι σε ψυχαγωγική (…) εκπομπή δήλωσε κι’ αυτή ότι είδε UFO, πρόσφατα, καθ΄ οδόν προς την Αμαλιάδα. Είναι μάλλον βέβαιο ότι δεν πρόκειται για το ίδιο ΑΤΙΑ που υπερίπτατο προ ετών της Νέας Σμύρνης. Το πιθανότερο είναι πώς πρόκειται για σμήνος που αναζητά ελληνικό διάδρομο προσγείωσης.

Δεν ξέρω αν μας ψεκάζουν, το βέβαιο είναι ότι είδα κι εγώ UFO! Πού; Εκτός από τα γοητευτικά X-Files, και στην απύθμενη ανοησία της τηλεόρασης, στις εκπομπές όπου κάποιοι συναγωνίζονται να πουν την μεγαλύτερη βλακεία που θα τους βγάλει λίγο από την αφάνεια και θα τους αποφέρει κλικ και λάϊκ στα σόσιαλ μίντια.

Δεν θα ισχυριστώ ότι όλο αυτό είναι επικίνδυνο, αν και η ανοησία σε μεγάλες δόσεις βλάπτει όσα φαιά κύταρα έχουν απομείνει στους εγκεφάλους. Αμφιταλαντεύομαι, όμως. Μήπως, τελικά, υπάρχουν;

Σχετικά Άρθρα