Άλιμος: Το ποινικό παρελθόν της γιαγιάς του βρέφους που εντοπίστηκε στα σκουπίδια
Βαρύτατες κατηγορίες έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν η 43χρονη γιαγιά του βρέφους, που άρπαξαν άγνωστοι την Τετάρτη (14/5) στην Ομόνοια και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στον Άλιμο.
Το ποινικό παρελθόν της 43χρονης
Την Πέμπτη (15/5) επιβλήθηκε στην 43χρονη ποινή φυλάκισης δύο ετών και με εντολή του δικαστηρίου, η γιαγιά του βρέφους στον Άλιμο θα εκτίσει άμεσα 3 μήνες από την ποινή που της επιβλήθηκε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Live News», η 43χρονη έχει αναπτύξει μεγάλη εγκληματική δράση από το 2011 μέχρι σήμερα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για βιασμό, κλοπές και πλαστογραφία.
Αναλυτικά:
- 27/07/2011: Κατηγορήθηκε για βιασμό και αρπαγή ανηλίκων κατά συναυτουργία. Εχθές υποστήριξε ότι πρόκειται για συνωνυμία.
- 13/09/2018: Κατηγορήθηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης
- 18/04/2021: Προανάκριση για κλοπή κατά συναυτουργία
- 10/04/2024: Συνελήφθη για ρευματοκλοπή
- 17/10/2024: Κατηγορήθηκε για απάτη και πλαστογραφία πιστοποιητικών κατά συναυτουργία
Τι δηλώνουν συγγενείς της 43χρονης
Συγγενείς της 43χρονης γιαγιάς του μωρού, η οποία ισχυρίζεται ότι ο άνδρας που αναζητείται, της το άρπαξε μέσα από τα χέρια σε σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια, μίλησαν στο Live News, διατυμπανίζοντας την αθωότητά της:
«Θέλω να βγει η κόρη μου, την αγαπάω, να γυρίσει», λέει η μητέρα της. «Είναι άδικα η αδελφή μου μέσα, όλο για παιδί μου έλεγε, ότι της το πήραν από τα χέρια», λέει η αδερφή της.