Τροχαίο ατύχημα με τραυματία στην Κηφισίας: Ουρές χιλιομέτρων – Πού αλλού έχει κίνηση
Αυξημένη είναι από νωρίς σήμερα, Δευτέρα η κίνηση στο λεκανοπέδιο Αττικής, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στον Κηφισό και σε βασικές αρτηρίες του οδικού δικτύου.
Πιο συγκεκριμένα ασφυκτική είναι η κίνηση στην Κηφισίας καθώς νωρίς το πρωί σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός οδηγού μηχανής. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων.
Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα της ανόδου στο ύψος του Γηροκομείου, με εμπλεκόμενα οχήματα ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα.
Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Ειδικότερα στον Κηφισό καταγράφεται έντονη συμφόρηση στο ρεύμα της ανόδου, από το ύψος του Αιγάλεω έως και τη Νέα Ιωνία, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και κατά τμήματα της καθόδου, κυρίως κοντά σε μεγάλους κόμβους.
Επίσης προβλήματα παρατηρούνται και στη Λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες.
Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στη Λεωφόρο Κηφισίας, κυρίως στο ύψος Αμαρουσίου και στο τμήμα προς το κέντρο, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται και στη Μεσογείων, κυρίως κοντά στους βασικούς κόμβους.
Την ίδια στιγμή προβλήματα καταγράφονται επίσης στη λεωφόρο Αλίμου–Κατεχάκη και στην άνοδο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Στην παραλιακή λεωφόρο σημειώνονται τοπικές καθυστερήσεις, κυρίως στο ύψος του Καλαμακίου.