Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πετρολούκα Χαλκιά

 Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πετρολούκα Χαλκιά

Σε λαϊκό προσκύνημα στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών θα τεθεί την Τετάρτη 18 Ιουνίου η σορός του Πετρολούκα Χαλκιά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Η οικογένεια του δεξιοτέχνη του κλαρίνου επισήμανε σε ανακοίνωσή της ότι στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του μουσικού, το Δελβινάκι Ιωαννίνων, για το τελευταίο ταξίδι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας:

«Η σορός του αγαπημένου μας πατέρα και παππού, Πετρολούκα Χαλκιά, θα βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών από τις 9 το πρωί μέχρι τις 15:30, αύριο Τέταρτη 18 Ιουνίου. Στις 16:00 θα αναχωρήσει για το τελευταίο του ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Δελβινάκι Ιωαννίνων. Σας ευχαριστούμε για τη συγκλονιστική συμπαράσταση στο πένθος μας».

Πέθανε ο Πετρολούκας Χαλκιάς σε ηλικία 90 ετών