ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει την Τρίτη το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τον Στέφανο Κασσελάκη

 ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει την Τρίτη το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τον Στέφανο Κασσελάκη

Την Τρίτη 18/06 στις 10:30 θα συνεδριάσει στα γραφεία της Κουμουνδούρου το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Η συνεδρίαση θα γίνει υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη.

Κασσελάκης: Θα είμαι υποψήφιος σε σχήμα συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ακόμα και απέναντι στον Τσίπρα

Ότι θα είναι υποψήφιος ακόμη και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, σε ένα σχήμα συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, διεμήνυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο δελτίο του ANT1 λίγη ώρα μετά την παρουσία του στο Ωδείο Αθηνών για την βράβευση Νίμιτς και την χειραψία που αντάλλαξε με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κλήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου να σχολιάσει την πρόταση που κατέθεσε σήμερα ο τομεάρχης Οικονομίας για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές αφού προηγουμένως διενεργηθούν εκλογές από τη βάση για τον επικεφαλής αυτού του κοινού σχήματος και υποψήφιο πρωθυπουργό.

«Αν η κοινωνία θελήσει αυτό να είναι το νέο κυβερνών σχήμα της χώρας μας προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από τη βάση γιατί δεν πιστεύω σε συμφωνίες κορυφής, πιστεύω στη λαϊκή νομιμοποίηση» είπε. Άλλωστε, πρόσθεσε, «αυτό ήταν και το κύριο καύσιμο το οποίο είχα τους τελευταίους μήνες, για να αντέξω την εσωκομματική αμφισβήτηση που δέχτηκα».

Ερωτηθείς στην συνέχεια αν θα είναι υποψήφιος ακόμη και αν απέναντί του θα είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε μονολεκτικά «Ναι».

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε για το πώς θα προχωρήσει η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ όταν οι δύο πλευρές έχουν ανταλλάξει βαριά λόγια το προηγούμενο διάστημα, όπως το «εκβιαζόμενος» που ειπώθηκε κατά του Νίκου Ανδρουλάκη από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η έκφραση αυτή, είπε, αναφερόταν τότε στην «άνευρη αντίδρασή του» για την παρακολούθησή του.

«Θα σας πω και με μια δόση αυτοκριτικής ότι δεν ξέρω πως νιώθει ψυχολογικά κάποιος όταν γνωρίζει ότι ένα ολόκληρο σύστημα τον παρακολουθεί, εγώ θα ήμουν πιο επιθετικός νομικά».

Σχετικά Άρθρα