Δολοφονία 11χρονης Βασιλικής: Θείος ο δράστης που ομολόγησε το έγκλημα- Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

 Δολοφονία 11χρονης Βασιλικής: Θείος ο δράστης που ομολόγησε το έγκλημα- Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής. Το παιδί βρέθηκε νεκρό με τραύμα στο λαιμό. Ένας 37χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε το μικρό κορίτσι… Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το PatrisNews, ο άνθρωπος αυτός, φέρεται είναι ο θείος της μικρούλας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

dolofonia_11xroni_8

Ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει την πράξη του. Τη δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.

dolofonia_11xroni_7

Η σορός βρέθηκε μέσα σε καλαμιές σε ένα χωράφι με τριφύλλι, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από το σπίτι του παιδιού.

dolofonia_11xroni_6

Το παιδάκι είχε εξαφανιστεί και μάλιστα είχε βγει ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»…

Η σορός της μικρής Βασιλικής εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου σε αγροτική έκταση, στο Καταράχι Ηλείας.

Για την υπόθεση η αστυνομία ανακοίνωσε:

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας.

Σχετικά Άρθρα