Ανασχηματισμός: Άρχισαν να ακούγονται και ονόματα

 Ανασχηματισμός: Άρχισαν να ακούγονται και ονόματα

Το προγραμματισμένο ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ιορδανία ακυρώθηκε ενώ φουντώνουν τα σενάρια για αλλαγές στην κυβέρνηση και μάλιστα σε εύρος. Παράλληλα με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη που θα παραχωρήσει αύριο, Τρίτη, στο κεντρικό δελτίο του Αλφα.

Το πιθανότερο είναι ότι ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί μετά την Τετάρτη.

Όσον αφορά στα σενάρια και την ονοματολογία των νέων και των απερχόμενων υπουργών, η έμφαση θα δοθεί στα υπουργεία που σχετίζονται με το θέμα της ακρίβειας, που παραμένει με διαφορά το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, ενώ πιθανότατα θα «τιμωρηθούν» και όσοι ευθύνονται για τη διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Αμετακίνητοι πάντως μπορούν να θεωρηθούν οι υπουργοί που παίρνουν καλό βαθμό στα καθήκοντά τους, όπως είναι οι Κυριάκος ΠιερρακάκηςΝίκος Δένδιας Σοφία Ζαχαράκη και Αδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλαγές αναμένονται σε τρία με τέσσερα κομβικά υπουργεία που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών, τις επενδύσεις και το Ταμείο Ανάκαμψης. Κάποια από τα ονόματα που «παίζουν» αυτή τη στιγμή για την ανάληψη κάποιου υπουργικού θώκου, είναι αυτά των Τάκη Θεοδωρικάκου και Θάνου Πλεύρη.

Σχετικά Άρθρα