Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Μας μιλάει για ηθική, ενώ αγόρασε σπίτι στο Κολωνάκι ο “άφραγκος” Τάιλερ;

 Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Μας μιλάει για ηθική, ενώ αγόρασε σπίτι στο Κολωνάκι ο “άφραγκος” Τάιλερ;

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη για το θέμα της της αγοράς του σπιτιού στο Κολωνάκι εξαπολύει με ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του protothema.gr ότι το πολυτελές διαμέρισμα επί της οδού Λεβέντη αγοράστηκε στο όνομα του συζύγου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ ΜακΜπεθ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το συμβόλαιο αγοραπωλησίας, η αγορά έγινε με διατραπεζικό έμβασμα, 1,760 εκατ. ευρώ το οποίο εστάλη από το εξωτερικό βάσει και των διαδικασιών που ακολουθεί ο αγοραστής όταν έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση της Golden Visa.

Ο υπουργός Υγείας, σε ανάρτησή του σε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει:

«Ο συμπαθέστατος κύριος Τάϊλερ Μακμπέθ σύμφωνα με το χαρτί που μας παρουσίασε ο @skasselakis είναι άφραγκος. Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης είπε στον @NChatzinikolaou
ότι το σπίτι το αγόρασε από τα δεδουλευμένα του. Όμως το σπίτι γράφτηκε στο όνομα του κ. Τάϊλερ. Ο κ. Κασσελάκης όμως βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην εταιρία που εργαζόταν για το bonus που έλαβε ύψους 1.900.000$. Εάν χάσει την δίκη στις ΗΠΑ, η πρώην εταιρία του στο σπίτι αυτό δεν θα μπορεί να εκτελέσει, παρά μόνον μετά από άλλες δικαστικές διαδικασίες και αν αποδείξει τον δόλο στην μεταβίβαση κλπ…ωραίο κόλπο το κάνουν γενικώς διάφοροι απατεώνες ονομάζεται νομικά «καταδολίευση δανειστών»….αυτός ο άνθρωπος θέλει να Κυβερνήσει την Ελλάδα και μιλάει σε μας για ηθική κλπ….φυσικά μπορεί να του το έχουν κάνει δώρο του κ. Τάϊλερ οι γονείς του ας πούμε αλλά τότε θα χάλαγε το αφήγημα ότι το αγόρασε ο άξιος κ. Στέφανος και τα δεδουλευμένα του…»

Σχετικά Άρθρα