Ο Ευαγγελάτος επισκέφτηκε (επίσημα) το νέο σπίτι Κασσελάκη -Οι πλάκες και ο λόγος αγοράς (vid)

 Ο Ευαγγελάτος επισκέφτηκε (επίσημα) το νέο σπίτι Κασσελάκη -Οι πλάκες και ο λόγος αγοράς (vid)

Στο νέο του σπίτι το οποίο ακόμα είναι “εργοτάξιο” όπως είπε ο ίδιος, ξενάγησε τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν εκείνος που του άνοιξε την πόρτα με τον Στέφανο Κασσελάκη να του λέει χαριτολογώντας: «Πως αισθάνεσαι που δεν σου έκανα ασφαλιστικά μέτρα που έκανες ποδαρικό πριν καν μπω;»

Κατά την ξενάγηση είπε: «Όπως βλέπεις είναι εργοτάξιο μόλις άρχισε η ανακατασκευή η ανακαίνιση. Πάντα ήμασταν άνθρωποι του κέντρου στην αστική μας ζωή αλλά προτιμούμε και τη φύση». Τότε έκανε την εμφάνισή της η σκυλίτσα του Φάρλι την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλεσε ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Σε άλλο σημείο της ξενάγησης στο σπίτι στο οποίο θα μείνει με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ ο Στέφανος Κασσελάκης είπε προς το Νίκο Ευαγγελάτο: «Τώρα που έχεις δοκιμάσει τα έπιπλα θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε επίπλωση».

Όταν έφτασαν στον χώρο που θα γίνει μπαρ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε αναφερόμενος στην πρόσφατη περιοδεία του στην Κρήτη: «Μετά τα 10 λίτρα τσικουδιά που ήπια στην Κρήτη θα κάνω λίγη αποτοξίνωση».

Ο Ευαγγελάτος έκανε… ποδαρικό στο σπίτι των Κασσελάκη-Μακμπέθ (vid)

Όταν έφτασαν στο καθιστικό ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι θα είναι παρόμοιο με εκείνο που είχε δείξει ο Νίκος Ευαγγελάτος όταν έγινε γνωστή η αγορά του σπιτιού. Είπε ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες με τον σύζυγό του για την διακόσμηση και αναφερόμενος στο γεγονός ότι άνοιξε το σπίτι του είπε: «Στον ιδιωτικό τομέα εγώ έχω πετύχει. Δεν πέρασα μερικά χρόνια με κονέ σε μια τράπεζα όπου έφερα ζημίες από την δουλειά μου».

Ερωτηθείς γιατί αγόρασε σπίτι και δεν νοίκιασε είπε: «Γιατί ήρθαμε για να μείνουμε. Όπως κάθε Έλληνας θέλουμε να έχουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας. Θέλουμε να έχουμε ένα μέρος να σχεδιάσουμε τη ζωή μας μακροπρόθεσμα».

Σχετικά Άρθρα