Στέφανος Κασσελάκης: Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι στην προεκλογική μου ομιλία στην Αθήνα

 Στέφανος Κασσελάκης: Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι στην προεκλογική μου ομιλία στην Αθήνα

Μεγάλο βάρος δίνει η Κουμουνδούρου στην αποψινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση και ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο Σύνταγμα. Το στοίχημα είναι μεγάλο για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή των οπαδών του και η επιτυχία της συγκέντρωσης θα δώσει και τον τόνο της συμμετοχής στην κάλπη της Κυριακής. «Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι εκεί, δεν νοείται κεντρική προεκλογική συγκέντρωση χωρίς εκείνον», επεσήμανε ακόμη μιλώντας σήμερα (06/06) στο MEGA, μερικές ώρες πριν από την ομιλία του, στην Αθήνα.

Σε αυτό το κλίμα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας αποκτά χαρακτηριστικά μια τελευταίας κρίσιμης καμπής για το ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι εκεί, δεν νοείται κεντρική προεκλογική συγκέντρωση χωρίς εκείνον», επεσήμανε ακόμη μιλώντας σήμερα (06/06) στο MEGA, μερικές ώρες πριν από την ομιλία του, στην Αθήνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι εκεί, δίπλα στο κόμμα του, μια παρουσία διακριτική και διακριτή και σίγουρα επιβεβλημένη από θεσμικά ελατήρια ως πρώην προέδρου που θέλει να βρεθεί κοντά στη βάση.

Σχετικά Άρθρα