Ρόδος:Πάρτι στο beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα παρά το λουκέτο

 Ρόδος:Πάρτι στο beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα παρά το λουκέτο

Ένα 24ωρο αφότου έγινε γνωστή η απόφαση του δήμου της Ρόδου για τη σφράγιση του beach bar με τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα, το όργιο παρανομίας συνεχίστηκε. Η επιχείρηση όχι μόνο λειτούργησε κανονικά, την Πέμπτη, αλλά ο ιδιόκτητης απήθυνε και διαδικτυακό κάλεσμα σε πάρτι.

Για το beach bar ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Οικονομικών Όμηρος Τσάπαλος είχε δηλώσει τα εξής: «Δεν θα ανοίξει αν δεν συμμορφωθεί με τους κανόνες λειτουργίας και αν δεν πάρει άδεια από την αρχαιολογία και την πολεοδομία».

«Αφότου αποκτήσει τις άδειες, αφότου αφαιρέσει όλα τα παράνομα που έχει εγκαταστήσει, του επιβληθεί το πρόστιμο, τότε θα έχει την δυνατότητα να ξανά ανοίξει. (το πρόστιμο πόσο είναι;) αγγίζει έως τις 60.000 ευρώ και υπάρχει και κίνδυνος για τον ίδιο οριστικής απομάκρυνσης του από την παραλία και αποκλεισμού του από μελλοντικές ηλεκτρονικές δημοπρασίες για πέντε χρόνια», πρόσθεσε.

Λίγες ώρες μετά ο ιδιοκτήτης αδιαφορώντας για τους ελέγχους, παραβλέποντας τους νόμους, συνέχισε απροκάλυπτα το πάρτι της αυθαιρεσίας, «πατώντας» στο γεγονός ότι η σφράγιση από το δήμο θα γίνει στις 20 Ιουνίου, ενώ αναμένονται οι ποινές για τις παρανομίες που διαπίστωσε χθες το μικτό κλιμάκιο της κτηματικής υπηρεσίας και του λιμεναρχείου της Ρόδου.

Σχετικά Άρθρα