Κασσελάκης/Ευρωεκλογές: Στείλτε ηχηρό μήνυμα στον Μητσοτάκη -Τελευταία ευκαιρία για να ψαλιδιστεί η κυβερνητική αλαζονεία

 Κασσελάκης/Ευρωεκλογές: Στείλτε ηχηρό μήνυμα στον Μητσοτάκη -Τελευταία ευκαιρία για να ψαλιδιστεί η κυβερνητική αλαζονεία

Από τη μία άκρη της χώρας μέχρι την άλλη. Κάτι αλλάζει! Ένα κίνημα που ξεκινάει από κάτω προς τα πάνω. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας σε πολίτες, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. «Όταν ο πρωθυπουργός μιας χώρας λέει τόσα ψέματα με τόση ευκολία, αυτό σημαίνει κάτι πολύ δυσάρεστο: Ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών» επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλώντας τον κόσμο να δυναμώσει αποφασιστικά τον ΣΥΡΙΖΑ και να στείλει ηχηρό μήνυμα στις κάλπες της 9ης Ιουνίου.

«Πώς στέλνει ο πρωθυπουργός γράμμα στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και δεν του απαντάει; Εσείς στείλτε του μήνυμα τόσο ηχηρό που να μην μπορεί να το αφήσει αδιάβαστο. Στείλτε του μήνυμα ότι δεν μπορεί να μπαζώνει, να μοντάρει να συγκαλύπτει, να κυβερνά χωρίς λογοδοσία, χωρίς αξιοκρατία, χωρίς νοσοκομεία, να πετάει στα αζήτητα την ανθρώπινη ζωή» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Εσείς θα ορίσετε ποια θα είναι η πολιτική δύναμη γύρω από την οποία θα χτιστεί η μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα αντιμετωπίσει τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας ακόμα ότι «για όλη την Ευρώπη αυτές οι ευρωεκλογές είναι κυριολεκτικά η μάχη ανάμεσα στην πρόοδο και την ακροδεξιά στροφή. Για εμάς στην Ελλάδα οι εκλογές αυτές είναι ταυτόχρονα και η τελευταία ευκαιρία να ψαλιδίσουν οι πολίτες την αλαζονεία της κυβέρνησης». 

«Ξέρετε όμως ποιο είναι το πιο βασικό πρόβλημα; Όταν ο πρωθυπουργός μιας χώρας λέει τόσα ψέματα με τόση ευκολία, αυτό σημαίνει κάτι πολύ δυσάρεστο: Ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών. Και τι γέννησε αυτήν τη χωρίς όρια υποτίμηση; Το «41% έχω, ό,τι θέλω κάνω».  Αυτή η αλαζονεία κατακλύζει τη χώρα σήμερα. Και φαίνεται από τα πολύ σημαντικά, μέχρι τα μικρά, τα καθημερινά» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Φαίνεται στον τρόπο που οι φρουροί του χθες απομάκρυναν βίαια επτά παιδιά που πήγαν σε συγκέντρωσή του να ζητήσουν μόνο ένα πράγμα: Δικαιοσύνη για τα Τέμπη.

-Φαίνεται στο βίντεο που έγινε viral, όπου μια γιαγιά τού λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει με 440 ευρώ σύνταξη και 300 ευρώ ενοίκιο, κι εκείνος της απαντά: «Ναι, αν έχεις νοίκι δε γίνεται» και προσπαθεί να την αποφύγει» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι «αυτός δεν είμαι εγώ και δεν θα είμαι έτσι σαν πρωθυπουργό. Έχετε τον λόγο μου».

«Είναι προσωπική μου δέσμευση στις οικογένειας των θυμάτων: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Είναι ζήτημα ηθικής αξιοπρέπειας» τόνισε ακόμα για το δυστύχημα των Τεμπών

Κατά την ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μεσσηνία, αλλά και στα βασικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ακρίβεια

Σχετικά Άρθρα