Νίκαια: 57χρονος μαχαίρωσε στη κοιλιά την σύζυγό του -Είχε συλληφθεί 6 φορές για ενδοοικογενειακή βία

 Νίκαια: 57χρονος μαχαίρωσε στη κοιλιά την σύζυγό του -Είχε συλληφθεί 6 φορές για ενδοοικογενειακή βία

Στη σύλληψη ενός 57χρονου άντρα προχώρησε η Αστυνομία στην οδό Αρτέμιδος στη Νίκαια, το βράδυ της Δευτέρας (27/05) καθώς φέρεται να επιτέθηκε και να μαχαίρωσε την επίσης 57χρονη σύζυγό του με καταγωγή από το Περού. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:45 η γυναίκα κάλεσε το 100 και ζήτησε βοήθεια καθώς όπως είπε την είχε μαχαιρώσει ο σύζυγός της. Πιο συγκεκριμένα, το θύμα κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας «μου έχει καρφώσει ένα μαχαίρι στην κοιλιά» και κλείνοντας το τηλέφωνο.

  • Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και εντόπισαν την γυναίκα εν ζωή με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Έπειτα, μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας εντόπισαν σε κοντινή απόσταση τον φερόμενο δράστη της επίθεσης και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, φέρεται πως τα ρούχα του ήταν λερωμένα με αίμα.

Το σπίτι του ζευγαριού

Είχε συλληφθεί έξι φορές για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

  • Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης είχε συλληφθεί μια φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και τρεις φορές το 2024 για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα την τελευταία φορά ρωτήθηκε εάν θέλει να πάει σε δομή και να προμηθευτεί panic button, αλλά εκείνη είπε πως δεν επιθυμούσε.

Σχετικά Άρθρα