Βερολίνο:Εκτός κινδύνου ο τραυματίας των επεισοδίων μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού- Με ρόπαλα και γκλοπ οι συμπλοκές

 Βερολίνο:Εκτός κινδύνου ο τραυματίας των επεισοδίων μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού- Με ρόπαλα και γκλοπ οι συμπλοκές

Οι συμπλοκές οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο ήταν ιδιαιτέρως σοβαρές και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ένας εκ των τραυματιών βρέθηκε στην αρχή σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο, σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Πρεσβείας, το άτομο αυτό έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ άλλοι πέντε έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Συνεπλάκησαν περίπου 100 οπαδοί που βρίσκονται στη γερμανική πρωτεύουσα για τον τελικό του Final-4, με ρόπαλα και γκλοπ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συνολικά 12 τραυματίες, 3 από αυτούς σοβαρά.

Η γερμανική αστυνομία προχώρησε 89 συλλήψεις, καθώς ανέπτυξε ισχυρές δυνάμεις για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Στα σημεία των συγκρούσεων έσπευσαν ακόμη δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα.

Βίντεο λίγα λεπτά μετά τα επεισόδια δείχνει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο. Στο βίντεο διακρίνονται οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πεσμένοι στο έδαφος, ενώ δίπλα τους βρίσκονται περιπολικά και ασθενοφόρα. 

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 23:00 όταν η πυροσβεστική έλαβε κλήση για συμπλοκές έξω από το σταθμό του μετρό. Στο σημείο έσπευσαν πολλά ασθενοφόρα, ενώ όπως αναφέρει η Berliner Zeitung, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν επίσης στο σημείο δυσκολεύτηκαν να περιορίσουν τα βίαια επεισόδια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου 60 οπαδοί των ελληνικών ομάδων.

Οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποίησαν γκλομπ και ρόπαλα του μπέιζμπολ!

Η αστυνομία έχει εξακριβώσει την ταυτότητα πολλών ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Σε ανακοίνωσή της, η πυροσβεστική του Βερολίνου κάνει λόγο για σε συμπλοκή πολλών ατόμων σε σταθμό του μετρό, κατά την οποία ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με την Berliner Zeitung πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται στη γερμανική πόλη λόγω Final Four.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η συμπλοκή έγινε στον σταθμό Prenzlauer Allee, με αποτέλεσμα ένας τραυματίας να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, δύο ακόμη άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και άλλα εννέα να φέρουν πιο ελαφρά τραύματα.

«Μετά από σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στον σταθμό του S-Bahn Prenzlauer Allee φροντίσαμε συνολικά 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων:

1 με απειλητικά για τη ζωή τραύματα
2 με βαριά και
9 με ελαφρούς τραυματισμούς.

Αναπτύχθηκαν 44 δυνάμεις», αναφέρει η Πυροσβεστική του Βερολίνου.

Σχετικά Άρθρα