“Παντού ακούς μ@@@@α – Ελληνική κόλαση στο Βερολίνο”

 “Παντού ακούς μ@@@@α – Ελληνική κόλαση στο Βερολίνο”

“Παντού ακούς τη λέξη μ@@@@α”. Ισπανός δημοσιογράφος περιγράφει την ατμόσφαιρα στο Βερολίνο με το έντονο ελληνικό στοιχείο στην πόλη, λόγω του final four της Euroleague.

Ο Πάμπλο Λοδέιρο Φερνάντες μεταφέρει στην ABC από την γερμανική πρωτεύουσα το… κλίμα στην πόλη ενόψει των αναμετρήσεων για το Final-4 της Ευρωλίγκας και στέκεται στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού AKTOR τους οποίους τους συναντάς παντού στους δρόμους της πόλης.

«Η ελληνική κόλαση περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης στο Βερολίνο», αναφέρει στο δημοσίευμα το οποίο ξεκινά ως εξής… «Μ@@@@α! Είναι μια φιλική προσβολή στα ελληνικά όπως το δικό μας cabroncete (κάθαρμα), και είναι η λέξη που επαναλαμβάνεται περισσότερο στους δρόμους του Βερολίνου, της έδρας του επικείμενου Final-4 της Ευρωλίγκας», αναφέρει και προσθέτει: «Το καλύτερο μπάσκετ επιστρέφει στην καρδιά της Ευρώπης»., ενώ σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος προσθέτει πως «η μαζική μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού περιπλέκει την προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης για να ξαναπάρει τον τίτλο της Ευρωλίγκας»…

Σχετικά Άρθρα