Στη Δράμα ο Κασσελάκης: Τα προβλήματα που του ανέφεραν πολίτες -“Στείλτε μήνυμα στην κυβέρνηση -Όλοι μαζί θα πετύχουμε” (vid)

 Στη Δράμα ο Κασσελάκης: Τα προβλήματα που του ανέφεραν πολίτες -“Στείλτε μήνυμα στην κυβέρνηση -Όλοι μαζί θα πετύχουμε” (vid)

Με χειροκροτήματα, λουλούδια και ευχές υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Δράμας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, με τον σύλλογο παραπληγικών να του χαρίζει λεύκωμα με φωτογραφίες της Δράμας. Με το που έφτασε την Δράμα ο Στέφανος Κασσελάκης, οι πολίτες ξεκίνησαν να του απαριθμούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

«Μας απαξιώνουν, δεν έχουμε τρένο, δεν έχουμε Εγνατία» είπαν οι κάτοικοι, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Παιδιά με κάθε σεβασμό, η χώρα έχει κυβέρνηση τα τελευταία 5 χρόνια, εάν δεν έχει υπάρξει πρόοδος στις υποδομές, στείλτε της ένα μήνυμα. Τόσα χρήματα του κράτους χάνονται σε σπατάλες».

Ο Στέφανος Κασσελάκης περπατώντας στην πόλη μπήκε σε αρκετά καταστήματα και συνομίλησε με εργαζόμενους και επιχειρηματίες.

«Είσαι αληθινός, φρόντισε την Ελλάδα», του είπε μία πολίτης, ενώ, από όπου πέρναγε άκουγε «καλή επιτυχία» για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενόψει των ευρωεκλογών, με τον πρόεδρο να απαντά «Όλοι μαζί, θα πετύχουμε».

Ένας πολίτης ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη «νομιμότητα – να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε – ο ελληνικός λαός πλήρωσε πανωτόκια, έχασε σπίτια – έλεγχο στους πολιτικούς. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Ακρόπολη, είναι και οι νόμοι που διέπουν τους πολιτικούς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η φορολογία μάς έχει γονατίσει δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε» είπε με αγωνία, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πολίτης στη Δράμα.

Στη διάρκεια της περιοδείας, μία μαθήτρια αποκάλυψε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ότι έκανε κοπάνα από το σχολείο για να τον δει.

Η ίδια μάλιστα είπε στο Στέφανο Κασσελάκη πως βλέπει σε αυτόν μέλλον, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να της λέει «εσύ είσαι το μέλλον».

Σχετικά Άρθρα