Μετά το “Zari”, το “TUCUTUM”- Η Μαρίνα Σάτι επιστρέφει μετά τη Eurovision με νέα τραγούδια P.O.P- Ακούστε και δείτε (vid)

 Μετά το “Zari”, το “TUCUTUM”- Η Μαρίνα Σάτι  επιστρέφει μετά τη Eurovision με νέα τραγούδια P.O.P- Ακούστε και δείτε (vid)

Η Marina Satti άφησε το νέο της EP μόνο τέσσερις μέρες μετά την εμφάνισή της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε. Έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο τραγούδια (“TUCUTUM” και “ZARI”) και πέντε ολοκαίνουργια τραγούδια! POP (Π.Ο.Π.) σημαίνει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ στα αγγλικά).

Τα μεσάνυχτα κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες το νέο EP της Marina Satti με τίτλο “P.O.P”

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2024 κυκλοφόρησε την νέα της δισκογραφική δουλειά, 4 μέρες μετά τον Μεγάλο Τελικό και περιέχει 7 συνολικά τραγούδια, εκ των οποίων τα 5 είναι καινούργιες δημιουργίες της ερμηνεύτριας.

Η Μαρίνα Σάττι ανακοίνωσε το νέο της EP (Extended Play) εχθές μέσα από τα social media και ήδη οι φανς ανυπομονούν να το ακούσουν. Πρόκειται για επτά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων το “TUCUTUM” και το “ZARI“, με την υπογραφή της ίδιας και της ομάδας που συνεργάστηκε τόσο καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας της αλλά και την Eurovision.

Οι στίχοι του TUCUTUM

‘Γνάντευα και

[Chorus]
Tucutu-tucutu-tum, tucutucu-tucutu-tum
Tucutucu-tum (λέτε)
Tucutu-tucutu-tum, tucutucu-tucutu-tum
(Λέτε μόνο, μόνο λέτε)

[Chorus]
Tucutu-tucutu-tum, tucutucu-tucutu-tum
Tucutucu-tum (λέτε)
Tucutu-tucutu-tum, tucutucu-tucutu-tum
(Λέτε μόνο, μόνο λέτε)

[Verse]
Θα πάρω φόρα
Εμένα θ’ ακούσετε τώρα, έι (έι)
Μονάχα λόγια
Και σταματήσανε τα ρολόγια
Μου λέτε μόνη μου πηγαίνω, δεν κολλάω με κανέναν
Όλο λέτε, λέτε, λέτε, τα ‘χετε όλοι χαμένα (έι)
Αυτά τα πιάτα μην τα σπάτε για ‘μένα
Όταν θα τελειώσω, εδώ όλα θα ‘ναι καμένα, έι

Για το “TUCUTUM” είχε μιλήσει λίγο πριν τη Eurovision στο News24/7 λέγοντας: “Είναι ένα fun κομμάτι με χιούμορ, το οποίο έχει διάφορα μουσικά references, αυτήν τη ραπ, ποπ, εγωιστική φάση. Η γέφυρα βασίζεται πάνω σε μια παραλλαγή που έκανα του “Να ‘μαν πουλί να πέταγα”. Γενικά το βίντεο και το τραγούδι έχει να κάνει με το παλιό και το καινούργιο, δείχνει μία κατάσταση με την τραγουδίστρια που σκάει στο τρίτο χιλιόμετρο, στο “Πανόραμα λάιβ”, με τα γαρύφαλλα, τα πιάτα κλπ…”

Δείτε όλα τα νέα τραγούδια στο genius.gr

Σχετικά Άρθρα