Μύκονος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την συμπλοκή 20 ατόμων με έναν νεκρό

 Μύκονος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την συμπλοκή 20 ατόμων με έναν νεκρό

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή έξω από συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων στη Μύκονο με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άνδρα και τον σοβαρό τραυματισμό ακόμη ενός ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το Mykonos Live TV, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην Σύρο όπου και κρατούνται, ενώ άλλα τέσσερα άτομα αφέθηκαν ελεύθεροι με τις Αρχές να συνεχίζουν να αναζητούν τον δράστη που κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και είχε ως συνέπεια των θάνατο ενός άνδρα από το Πακιστάν και τον βαρύ τραυματισμό ενός άλλου ατόμου.

Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί, όπως αναφέρει το Mega, καταγράφονται σκηνές βίας, με κάποιους από τους εμπλεκόμενους να παλεύουν σώμα με σώμα. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ένας άνδρας – μετανάστης από το Πακιστάν – είχε ήδη χάσει τη ζωή του και ακόμα ένας είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν τουλάχιστον 20 άτομα οι περισσότεροι από το Πακιστάν. Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για να εντοπίσουν την αιτία που οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Παρασκευής.

Σχετικά Άρθρα