Χαλκίδα: Άγρια δολοφονία 63χρονης με μαχαιριές στο λαιμό -Οι εκτιμήσεις των Αρχών

 Χαλκίδα: Άγρια δολοφονία 63χρονης με μαχαιριές στο λαιμό -Οι εκτιμήσεις των Αρχών

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τον θανάτου μίας 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα. Οι αρχικές εκτιμήσεις πως οφείλεται σε πτώση ανατράπηκαν καθώς διαπιστώθηκε πως κάποιος ή κάποιοι μαχαίρωσαν την άτυχη γυναίκα. Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε πως η γυναίκα έφερε πέντε τραύματα στην περιοχή του λαιμού (αυχένα) τα οποία προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί αυτός ή αυτοί που της στέρησαν τόσο άγρια τη ζωή.

Η τραγική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (10/05) όταν μία οικογενειακή φίλη του θύματος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως πήγε στο σπίτι της γυναίκας και την εντόπισε νεκρή.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της θανούσας βρίσκονταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της, στη βάση εσωτερικής σκάλας, σε πρηνηδόν θέση και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι (πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκαν μαχαιριές στο λαιμό της 63χρονης), ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες, ενώ όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιο της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. Έτσι οι Αρχές εκτιμούν πως κάποιος ή κάποιοι λήστεψαν και δολοφόνησαν την άτυχη 63χρονη.

Σχετικά Άρθρα