Ξέφυγε ο Hamilton όταν πήγε βόλτα την Jenner….

 Ξέφυγε ο Hamilton όταν πήγε βόλτα την Jenner….

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Lewis Hamilton “φιλοξένησε” στη θέση του συνοδηγού την Kylie Jenner (αδελφή της Kim Kardashian) για μια βόλτα σε πίστα που σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη. Η Jenner είναι γνωστή περσόνα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Παράλληλα ο George Russell έκανε μια βόλτα τον μουσικό Ed Sheeran ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν το έχει με τα σπορ αυτοκίνητα.

Το αρχικό πλάνο στο πλαίσιο της πίστας του Γκραν Πρι στο Μαϊάμι προέβλεπε μια γρήγορη βόλτα με μια Mercedes-AMG GT R των 585 ίππων, που χρειάζεται μόλις 3,6 δεύτερα για το 0-100 χλμ./ώρα και έχει τελική ταχύτητα 316 χλμ./ώρα.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας ο Hamilton αποφάσισε να πατήσει λίγο παραπάνω το γκάζι με αποτέλεσμα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η Kylie Jenner και να δηλώσει πως τον… μισεί αλλά και να είναι έτοιμη να κλάψει!

Η Kendall Jenner

Η προτελευταία από τις Kardashians, βρέθηκε στο Μαϊάμι ως πρέσβειρα του Tommy Hilfiger και έκανε μία βόλτα με τον Lewis Hamilton. Όπως ήταν αναμενόμενο η σταρ των social media τρόμαξε και είχε μία ηχηρή βόλτα, παρακαλώντας τον Hamilton να πάει αργά γιατί είχε να πάει και στο Met Gala την επόμενη ημέρα.

Φυσικά η Jenner ανέβασε μια ιστορία στο Instagram από το Grand Prix του Μαϊάμι, με τον Hamilton πίσω από το τιμόνι. Μόλις τελείωσε το… μαρτύριό της και τα high-5 (σε στυλ τι τραβάω η γυναίκα για λίγες χιλιάδες δολάρια), η Jenner διηγήθηκε (ή τουλάχιστον το προσπάθησε) : «Ήταν σαν… Θέλεις να ξαναπάς, όχι, όχι, όχι, είμαι λίγο ζαλισμένη αλλά καλά ! ».

Ο Ed Sheeran

Ο George Russell προτίμησε να πάει βόλτα με τον συμπατριώτη του Ed Sheeran. Ο 33χρονος μουσικός παραδέχθηκε πως δεν το έχει με τα σπορ αυτοκίνητα και την ταχύτητα. Μάλιστα αποκάλυψε πως «τελείωσε με αυτά» όταν κατέστρεψε μία Aston Martin DB9 233.000 ευρώ (περίπου 200.000 λιρών). «Διέλυσα μία Aston Martin DB9 και από τότε είμαι πολύ λογικός με την ταχύτητα, οπότε ναι, πήρα ένα Volvo.» Χαρακτηριστικό είναι πως ο Russell οδηγούσε με το ένα χέρι γλιστρώντας με 240 χλμ/ώρα.

Για τον Sheeran ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι, έχοντας δει την αγαπημένη του ομάδα Ipswich Town να κερδίζει την πρόκριση για την Premier League το Σάββατο. Εκτός από μεγάλος θαυμαστής του συλλόγου, ο Sheeran είναι χορηγός του συλλόγου από το 2021 και μάλιστα φορούσε μια στο Grand Prix.

Ξυπνούσε στις 7 το πρωί στη Φλόριντα για να παρακολουθήσει την ομάδα στην τηλεόραση και αργότερα έκανε FaceTimed τους παίκτες της Ipswich για να τους συγχαρεί για τα επιτεύγματά τους.

Σχετικά Άρθρα