Eurovision: Ξεσήκωσε το κοινό η Μαρίνα Σάττι -Η εμφάνιση της (vid)

 Eurovision: Ξεσήκωσε το κοινό η Μαρίνα Σάττι -Η εμφάνιση της (vid)

Ξεσήκωνε το κοινό στη Malmö Arena η εντυπωσιακή Μαρίνα Σάττι, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών, βάζοντας πλώρη για την πρόκριση στον τελικό του μουσικού θεσμού. Η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής άρχισε με πλάνο σε αναλογία διαστάσεων 9:16 αφού η Μαρίνα Σάττι φάνηκε πως δήθεν κάνει live αναμετάδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ροζ χρώμα σε νέον κυριάρχησε στην εμφάνιση, ενώ τα ελληνικά στοιχεία προβλήθηκαν στις οθόνες LED της σκηνής με γραφικά δια χειρός NMR.

Ακόμα, χρησιμοποιήθηκε μία drop cam, από την οποία φάνηκε η Μαρίνα Σάττι να ξαπλώνει στη σκηνή μαζί με τους χορευτές της και στο φόντο υπήρχε η πόλη της Αθήνας. Εν συνεχεία, οι χορευτές περιέβαλαν τη Μαρίνα Σάττι ενώ εκείνη χόρευε στη μέση κατά το ρυθμικό μέρος του τραγουδιού «Ζάρι», ξεσηκώνοντας το κοινό. Οι οθόνες LED της σκηνής χρησιμοποιήθηκαν, επίσης, σε μεγάλο βαθμό, όπως άλλωστε και οι κύβοι που συμβόλιζαν τα ζάρια – αναφορά, φυσικά, στον τίτλο του ελληνικού τραγουδιού.

Η Μαρίνα Σάττι φόρεσε στο χέρι της ένα δαχτυλίδι, το οποίο επί της ουσίας είναι μία κάμερα που μοιάζει με GoPro, οπότε το κοινό και φυσικά οι χορευτές (Huseyin Çetintaş, Yasin Ametoglou, Ειρήνη Δαμιανίδου, Βασίλης Καραγιάννης) είχαν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση. Η στιγμή που ξεχώρισε, ήταν εκείνη που η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές της χόρευαν με μαντήλια στα χέρια. Οι θεατές, μάλιστα, έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι στο τελευταίο μέρος της σκηνικής παρουσίασης. Η Ερασμία Μαρκίδη συνόδευσε, επίσης, τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή κάνοντας φωνητικά. Ο Φωκάς Ευαγγελινός ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024 και ο Mecnun Giasar (Majnoon) ήταν υπεύθυνος για τη χορογραφία.

Σχετικά Άρθρα