Οι λεπτομέρειες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ

 Οι λεπτομέρειες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Στα τέλη Αυγούστου θα γίνει ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ στην Κρήτη και συγκεκριμένα, στα Χανιά. Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο χωριό Σκινέ, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη. Το προσκλητήριο είναι μίνιμαλ, με τα απολύτως απαραίτητα όπως τα ονόματα, το μέρος και τις ημερομηνίες. Μάλιστα, το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου, όπως φαίνεται στο προσκλητήριο του γάμου τους.

Επίσης, σύμφωνα με το Mega, ο γάμος θα είναι υπαίθριος και το δείπνο θα γίνει στις 29 Αυγούστου στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο στην περιοχή Φουρνέ, με πολλές ποικιλίες φυτών και δέντρων, λίμνες, πάπιες και όμορφα μονοπάτια μέσα στη φύση. Η κράτηση έχει γίνει από την Αμερική για 130 άτομα.

«Θα έχει και το πιλάφι, θα έχει και τα τσιγαριστά, θα έχει και τα ξεροτήγανα, ξέρετε, είναι μέσα στο παραδοσιακό κομμάτι, σίγουρα θα έχει και φαγητά γκουρμέ», ανέφερε ο Γιάννης Κασσελάκης, θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το προσκλητήριο έχουν λάβει λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι. Πρόκειται κυρίως για συγγενείς και φίλους του ζευγαριού από την Αμερική ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, προσκλητήριο δεν έχει λάβει σχεδόν κανένα στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ ούτε κάποιου άλλου κόμματος.

«Θα έρθουν από την Αμερική και ενδεχομένως και από κάποια άλλη ήπειρο, άρα θα πρέπει να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα. Υπάρχουν συγγενείς και από Αυστραλία, οπωσδήποτε θα υπάρχουν από Ευρώπη», συμπλήρωσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Η πρόσκληση είναι σε ηλεκτρονική μορφή, με ένα πολύ έξυπνο κωδικό που περιλαμβάνει όλα τα μέλη της οικογένειας τους. «Βέβαια θα είμαι στον γάμο. Θα είναι ένα τετραήμερο χαράς. Θα επικεντρώνεται περισσότερο στο χωριό Σκινές, θα έχει αρκετά παραδοσιακά και θα υπάρξει αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη ένα τρικούβερτο γλέντι», συμπλήρωσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Κασσελάκης, δεν έχει λάβει το προσκλητήριο του γάμου του ανιψιού του, καθώς είναι προσκεκλημένος δια ζώσης. Όπως εξήγησε, είναι μία συνήθεια που κρατά από παλιά.

«Θα είναι ένα τετραήμερο χαράς, θα είναι οι τελευταίες τέσσερις ημέρες του Αυγούστου. Θα είναι ένα τραπέζι γάμου με αρκετά δρώμενα βασισμένα στην παράδοση. Για τις ανάγκες των καλεσμένων θα υπάρχει κάτι διαφορετικό», είπε.

Σχετικά Άρθρα