Μετ΄ εμποδίων η κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” η Αττική οδός και η Αθηνών Κορίνθου

 Μετ΄ εμποδίων η  κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” η Αττική οδός και η Αθηνών Κορίνθου

Με γοργούς ρυθμούς αυξάνεται η κίνηση στους δρόμους μετά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση των οχημάτων στην Αττική οδό από το Ζεφύρι μέχρι και τον κόμβο της Κηφισίας. Μποτιλιάρισμα σε μεγάλα τμήματα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, με την κίνηση των αυτοκινήτων να είναι δύσκολη.

Όπως ενημέρωσε η Αττική οδός πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης. Συγκεκριμένα, παραμείνει κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης / επείγουσας αποκατάστασης βλάβης καλωδίου ηλεκτρικής παροχής μέσης τάσης (20KV), από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 08/05 έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12/05.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα ξεκινάει από το ύψος των Ανω Λιοσίων (Κόμβος περιφερειακής Αιγάλεω) και φτάνει έως και τον κόμβο Κηφισίας, με την κυκλοφορία να αποκαταστάται σταδιακά σε εκείνο το σημείο.

Συνεχίζεται και σήμερα η επιστροφή των εκδρομέων

Πιο συγκεκριμένα καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Κινέτα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπως επίσης και στα Μέγαρα όπου η κίνηση των οχημάτων είναι δυσκολότερη στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο εντοπίζεται στην Ελευσίνα, όπου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν μεγάλες ουρές στα διόδια, ενώ οι οδηγοί που κινούνται προς την Αθήνα πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή καθώς εκεί φαίνεται πως η κυκλοφόρησα των οχημάτων είναι δυσκολότερη.

Σχετικά Άρθρα