Ο Φλώρος πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών γρονθοκόπησε βουλευτή του Βελόπουλου- Νωρίτερα αντάλλαξαν βρισιές

 Ο Φλώρος πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών  γρονθοκόπησε βουλευτή του Βελόπουλου- Νωρίτερα αντάλλαξαν βρισιές

Απαράδεκτο επεισόδιο στη Βουλή με γροθιές, ύβρεις και εκφράσεις πεζοδρομίου μεταξύ βουλευτών της Ελληνικής Λύσης και πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών. Μάλιστα ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε μέσα στην ολομέλεια στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο. Νωρίτερα είχαν ανταλλάξει ύβρεις. Ο προέδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ανακοίνωσε στην Ολομέλεια ότι ο Φλώρος αποπέμπεται για 15 μέρες από τις εργασίες της Βουλής.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από την Eurokinissi άλλοι βουλευτές επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο ο οποίος μετά τη γροθιά που έριξε επιχείρησε να φύγει από την ολομέλεια.

Στις ίδιες φωτογραφίες φαίνεται να έχει καταγραφεί και η στιγμή της ακινητοποίησης του βουλευτή Φλώρου από άνδρες της ασφαλείας της Βουλής.

Σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής συζητείτο το αίτημα άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στο twitter bπου τον υβρίζουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ωρα που ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λυσης, Χήτας, ανακοίνωσε ότι ειναι υπέρ της άρσης ασυλίας αν και δεν σχετίζεται ο κ. Βελόπουλος με τη μήνυση, πετάχτηκε ο κ. Φλώρος και είπε ότι αυτό θα το κρίνει το δικαστηριο.

Μετά την παρέμβαση ασυτή βουλευτές της Ελληνικής Λύσης άρχισαν να βρίζουν χυδαία των Κωνσταντίνο Φλώρο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Βασίλης Γραμμένος είπε προς τον ανεξάρτητο βουλευτή «εσένα θα σου γαμ… τη μανούλα, θα σε στειλω φυλακη με βραχιολακια» και τον Κωνσταντίνο Φλώρο να του απαντά «έλα έξω να μου τα πεις». Οι δύο άνδρες στη συνέχεια συναντήθηκαν στο περιστύλιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο και να τον πετάει κατω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ο εξής διάλογος:

  • K. Φλώρος: Aυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
  •  Β. Γραμμένος: Βούλωσέ το εσύ σκουπίδι.
  • Κ. Φλώρος: Άντε.
  •  Β. Γραμμένος: Γ@@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ@@@, θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιό@@@@.

Μετά το περιστατικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής.

Σχετικά Άρθρα