Κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη-Ιερώνυμου σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Θήβα την Παρασκευή

 Κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη-Ιερώνυμου σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Θήβα την Παρασκευή

Την Θήβα και συγκεκριμένα μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, θα επισκεφτούν από κοινού την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί από κοινού με τον κ. Ιερώνυμο την μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Αρχιεπισκοπής στην περιοχή της Θήβας, λίγες ώρες μετά το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τις επιθέσεις εις βάρος πολιτικών, με αφορμή την βιαιοπραγία εις βάρος της βουλευτού της ΝΔ Αγγ. Δελκάρη:

«Τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν είναι σωστές. Η Εκκλησία είναι αγάπη. Παραπονιέται, λέει τις θέσεις της, είναι σταθερή σε αυτές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι εκείνη η οποία είναι πάνω από όλα, καθώς, επίσης, η ευγένεια και η ανοχή. Αυτά τα περιστατικά οφείλονται και στην παιδεία του καθενός και στην επίδραση μερικών ανθρώπων οι οποίοι εκλαμβάνουν πολλά πράγματα της Εκκλησίας σαν εκδίκηση. Η Εκκλησία, όμως, δεν εκδικείται. Αγαπάει, αλλά δε φεύγει από τις θέσεις της» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Σημειώνεται ότι αύριο το πρωί ο κ. Ιερώνυμος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο υπουργείο Παιδείας, στην πρώτη του επίσκεψη από τότε που ανέλαβε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Σχετικά Άρθρα