Προκλητικός ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος: Οι πιστοί Χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες

 Προκλητικός ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος: Οι πιστοί Χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες

Με προκλητικό τρόπο ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος όχι μ΄πονο συμφώνησε με τη χειροδικία από μέλος τιυ κόμματος του έναντι της βουλευτή της ΝΔ, Αγγελικής Δεληκάρη αλλά τόνισε πως “οι πιστοί Χριστιανοί έχουν αρχίσει να «μοιράζουν σφαλιάρες» στις εκκλησίες! «To είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές, δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Συμπλήρωσε, δε, ότι «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Οι αναφορές Παπαδόπουλου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των γαλάζιων βουλευτών, με τον ίδιο να επιμένει: «Βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία». Δεν έμεινε, όμως, εκεί αλλά συνέχισε λέγοντας ότι η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά γιατί έβαλε τη προβιά του πατριώτη. «Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε! Δεν καταλαβαίνετε ότι πήγατε 100% απέναντι στην Αγία Γραφή;”», αναρωτήθηκε.

Η προεδρεύουσα της Επιτροπής Μαρία Σούκουλη τον κάλεσε να ανακαλέσει, με τον κ. Παπαδόπουλο να επιμένει. «Η Ντροπή είναι όλη δική σας. Μη μου χτυπάτε το χέρι κυρία μου! Ηρεμήστε κυρία μου. Ακούω τι λέω, εσείς δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε! Ξυπνήστε ο λαός ξύπνησε. Οι αρχαίοι έλεγαν δεν νομοθετούν εναντίον της φύσης και οι χριστιανοί δεν νομοθετούν εναντίον του θεού».

Πάντως, λίγη ώρα αργότερα, ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός κάλεσε για εξηγήσεις τον βουλευτή του κόμματος, Νίκο Παπαδόπουλο μετά τα όσα είπε στη Βουλή.

Η δήλωση του βουλευτή, πάντως, αποτελεί προτροπή σε βία και εγείρει ζήτημα και για τον πρόεδρο του κόμματος που έθεσε υπό διαγραφή την υποψήφια βουλευτή που χαστούκισε την βουλευτή της Ν.Δ αλλά και στο πλαίσιο του κανονισμού της Βουλής,

Σχετικά Άρθρα