Στην Πάρο ο Κασσελάκης: “Μην φοβάσαι τίποτα, προχώρα να φύγει η βρωμιά” του είπαν πολίτες (vid)

 Στην Πάρο ο Κασσελάκης: “Μην φοβάσαι τίποτα, προχώρα να φύγει η βρωμιά” του είπαν πολίτες (vid)

Η Πάρος ήταν ο επόμενος σταθμός της δεκαήμερης περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη στα νησιά, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να συζητά σε θερμό κλίμα με τους κατοίκους. «Πρόεδρε σας εύχομαι καλή επιτυχία. Εύχομαι να συνεχίσετε να είστε έτσι ηθικός. Εγώ δεν ανήκω στον χώρο αυτό αλλά σας εύχομαι για την πατρίδα μας το καλύτερο» σημείωσε ένας πολίτης σε σύντομη συνομιλία με τον Στέφανο Κασσελάκη. «Τίποτα μην φοβάσαι Στέφανε. Προχώρα να φύγει η βρωμιά» ήταν η προτροπή ενός κατοίκου, ενώ δεν έλειψαν και οι ευχές να γίνει σύντομα πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Βγάλαμε ένα ωραίο ψηφοδέλτιο που το αποφασίσατε εσείς. Τώρα πάμε για το επόμενο βήμα, πάμε να σοκάρουμε» είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης συνομιλώντας με άλλους πολίτες.

Την ίδια στιγμή μία κάτοικος διηγήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι αναγκάστηκε να πληρώσει 20.000 ευρώ για να χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στην Αθήνα. «Δημόσια υγεία λένε κατά τα άλλα» απάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε και στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, όπου άναψε κερί, ενώ δέχθηκε και ένα δώρο από τους ιερείς.

Σχετικά Άρθρα