Τέμπη/Νίκος Πλακιάς για εξελίξεις:”Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη για δεύτερη φορά”

 Τέμπη/Νίκος Πλακιάς για εξελίξεις:”Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη για δεύτερη φορά”

Υπολείμματα οστών (άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για εύρεση ανθρώπινου κρανίου…) εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών στο ιδιωτικό οικόπεδο έξω από τη Λάρισα όπου μεταφέρθηκαν 500 κυβικά χώματος από τον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών, τα οποία έχουν ήδη μεταφερθεί και εξετάζονται σε εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα ώστε να εξακριβωθεί εάν ανήκουν σε ζώα, ή σε άνθρωπο. Ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα ξέσπασε μαθαίνοντας ότι βρέθηκαν υπολείμματα στον χώρο που γίνονται οι δειγματοληψίες.

«Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ο χειρότερος φόβος μας. Εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο που γίνονται οι δειγματοληψίες το οποίο έχει σταλεί για ταυτοποίηση DNA Οικογένειες θα περιμένουν πάλι πάνω από τα τηλέφωνα τους για να ακούσουν αν είναι από τον συγγενή τους. Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη για δεύτερη φορά. Τάφοι θα ανοίξουν για να τα εναποθέσουν μέσα. Τελετές πάλι. ο γολγοθάς ατελείωτος. ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ.

Απορώ πως κοιμούνται και συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα όλοι οι υπαίτιοι αυτού του εγκλήματος! Αυτά τα ΣΙΧΑΜΑΤΑ που τα βρίζω εδώ και 14 μήνες ξανά και ξανά . Περιμένω και εσάς εδώ μέσα που πετάτε την βλακεία σας να απαντήσετε και τώρα στους ΓΟΝΕΙΣ ότι είναι αριστεροί ,ακροδεξιοί ,δεξιοί , αναρχικοί ,ακροαριστεροί και ότι σας βολεύει ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Μετά από αυτό θα μου επιτρέψετε να σας αφήσω για λίγο γιατί η κατάσταση και στις δικές μας οικογένειες δεν είναι και η καλύτερη. Τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες».

Σχετικά Άρθρα