Ανδρουλάκης: ”Στις 9 Ιουνίου να μη δώσει ο ελληνικός λαός λευκή επιταγή στο σύστημα εξουσίας της ΝΔ”

 Ανδρουλάκης: ”Στις 9 Ιουνίου να μη δώσει ο ελληνικός λαός λευκή επιταγή στο σύστημα εξουσίας της ΝΔ”

Τα Μέγαρα επισκέφθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, όπου, μιλώντας σε φίλους και κατοίκους της περιοχής, τόνισε, ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών, ότι «το ΠΑΣΟΚ ως ισχυρή αντιπολίτευση στις 9 Ιουνίου θα βάλει τα δυο πόδια του συστήματος εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας σε ένα παπούτσι και στις επόμενες εθνικές εκλογές θα έχετε μια άλλη κυβερνητική επιλογή.

Στις 9 Ιουνίου κρίνεται να μη δώσει ο ελληνικός λαός λευκή επιταγή στο σύστημα εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας». «Αν πήραν 41% και ζούμε ό,τι ζούμε, φανταστείτε τι θα γίνει αν ο κ. Μητσοτάκης βγει αλώβητος από τις ευρωπαϊκές εκλογές», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ισχυρίστηκε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει μία θεσμική αντιπολίτευση, αλλά μία αντιπολίτευση που θα τη βοηθά να πετάει την μπάλα στην κερκίδα. «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει να παρακμάσει η πολιτική στον τόπο. Η πολιτική είναι λύση, δεν είναι σόου προς διασκέδαση», ανέφερε.

«Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που πονάει πραγματικά τη Νέα Δημοκρατία γιατί θα έχουν ισχυρή αξιόπιστη και σοβαρή αντιπολίτευση. Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ ισοδυναμεί με φραγμό στην αλαζονεία, την ατιμωρησία και τη διαφθορά», συμπλήρωσε o κ. Ανδρουλάκης.

Για την αυξημένη εγκληματικότητα σημείωσε πως ήταν σημαία της Νέας Δημοκρατίας να την πατάξει και έκανε αναφορά σε μία σειρά από αιματηρά γεγονότα που ανέδειξαν την αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής.

«Τι έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία στον τομέα της ασφάλειας στη Δυτική Αττική και σε άλλες περιοχές; Ήταν μόνο λόγια για να έρθουν στην εξουσία. Για εκείνους το κράτος δεν είναι ο υπηρέτης του πολίτη, αλλά το εργαλείο τους για να μένουν στην εξουσία. Για τη Νέα Δημοκρατία το κράτος είναι λάφυρο», επεσήμανε.

Επανέλαβε, δε, ότι κάποιοι πολιτικοί σχηματισμοί λειτουργούν ως κόμματα-πάρκινγκ της δυσφορίας του ελληνικού λαού. «Τους στηρίζουν για να κατευθυνθεί εκεί η ψήφος δυσαρέσκειας ώστε στη συνέχεια να συνεργαστούν εύκολα με τη Νέα Δημοκρατία, όπως έκανε ο κ. Βελόπουλος όταν ο κ. Μητσοτάκης άλωσε την ΑΔΑΕ», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να προσθέσει: «Μετά τις επιστολές του Ιησού, ο Κυριάκος Βελόπουλος -που τελευταία κάνει πολλές αναφορές στο ΠΑΣΟΚ- μπορεί να μας πουλήσει και επιστολές του Ανδρέα Παπανδρέου. Εκεί μπορεί να φτάσει».

Σχετικά Άρθρα