Το backstage της συνέντευξης Κασσελάκη στον Ευαγγελάτο με Τάιλερ και Φάρλι (vid)

 Το backstage της συνέντευξης Κασσελάκη στον Ευαγγελάτο με Τάιλερ και Φάρλι (vid)

Backstage από την επίσκεψη στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη παρουσίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος. Εχθές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλωσόρισε στο νέο του σπίτι τον παρουσιαστή του Mega και τον ξενάγησε στους χώρους. Στο backstage βίντεο πρωταγωνιστούν ο Τάιλερ Μακμπέθ και η Φάρλι που έκλεψε την παράσταση και κατά τη διάρκεια της ξενάγησης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη μπήκε «όσο πιο αθόρυβα» μπορούσε και κάθισε σε μια άκρη, παίζοντας με τον Φάρλι.

Ερωτηθείς γιατί επέλεξαν να αγοράσουν σπίτι και όχι να νοικιάσουν, ο κ. Κασσελάκης είπε: «Αγοράσαμε σπίτι γιατί είμαστε εδώ για να μείνουμε, να σχεδιάσουμε τη ζωή μας μακροπρόθεσμα. Η επιλογή αγοράς ή ενοικίου είναι πρωταρχικά χρηματοοικονομική. Κοιτάξαμε και για ενοικίαση, αλλά στο επίπεδο που θέλαμε να έχουμε έναν μοντέρνο χώρο στην κατάλληλη αξία δεν βρέθηκε.

Είμαστε εδώ για να μείνουμε μακροπρόθεσμα, για να φανταστούμε τη ζωή μας πολλά χρόνια από τώρα, να έχουμε χώρο που αισθανόμαστε ότι το κεραμίδι μάς ανήκει και να ζήσουμε χαρούμενες στιγμές».

Σχετικά Άρθρα