39χρονος γυναικοκτόνος: Είναι δεμένος με ιμάντες- Νέα ψυχιατρική εξέταση

 39χρονος γυναικοκτόνος: Είναι δεμένος με ιμάντες- Νέα ψυχιατρική εξέταση

Σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο Τζάνειο βρίσκεται ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβας. Ο άνδρας, που φρουρείται συνεχώς από αστυνομικούς είναι πλέον δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, καθώς πετούσε αντικείμενα και προσπαθούσε να προκαλέσει φθορές στον χώρο.

Ο 39χρονος, μετά την αποσωλήνωσή του στο «Αττικόν» εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, αφού ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα. Συστήνεται, ωστόσο, η αυστηρή επιτήρησή του, καθώς κρίνεται ικανός να αποπειραθεί ξανά να κάνει κακό στον εαυτό του, κάτι που θεωρούν σίγουρο άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

Στο Τζάνειο ο 39χρονος, όπως μετέδωσε το Mega αρνείται να συνεργαστεί με τους γιατρούς ενώ ζήτησε να δει τη μητέρα του.Η τοξικολογική εξέταση του δράστη έδειξε ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, τα οποία είχαν αναφερθεί αρχικά, είχε κάνει χρήση και κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν από το έγκλημα.

Ωστόσο, ειδικοί εξηγούν ότι παρά το προαναφερόμενο κοκτέιλ των ουσιών, ήταν απόλυτα λειτουργικός και απόλυτος γνώστης του τι ακριβώς έκανε. «Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές οι ουσίες.

Ο 39χρονος βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και βαρβιτουρικά.

Στις βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή.

Σχετικά Άρθρα