Δήμος Πειραιά-Τραπέζι “αγάπης”: Συγκέντρωση τροφίμων εν όψει του Πάσχα για ευάλωτες οικογένειες

 Δήμος Πειραιά-Τραπέζι “αγάπης”: Συγκέντρωση τροφίμων εν όψει του Πάσχα για ευάλωτες οικογένειες

Τραπέζι «αγάπης» για τις ευάλωτες οικογένειες του Πειραιά, διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου, σε μια ακόμα δράση αγάπης και προσφοράς, εν όψει του Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα, από 15 έως 26 Απριλίου, θα πραγματοποιείται καθημερινά συγκέντρωση βασικών διατροφικών αγαθών στην αποθήκη της ΚΟΔΕΠ (Ελ. Βενιζέλου 27) 8:00-15:00.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά, στόχος της πρωτοβουλίας είναι φέτος να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς τα απαραίτητα είδη για το πασχαλινό τραπέζι.

Η προτεινόμενη λίστα των προϊόντων είναι: Λάδι, πασχαλινό τσουρέκι, αλεύρι, ζάχαρη, κονσέρβες, όσπρια, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, δημητριακά, χυμοί.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Ακόμα μια δράση αλληλεγγύης και προσφοράς με αφορμή την πασχαλινή περίοδο από την ΚΟΔΕΠ, κατά την οποία συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι σημαντικές, πρέπει να υποστηρίζονται και ασφαλώς η ΚΟΔΕΠ δεν θα μπορούσε να μην σταθεί αρωγός στην προσπάθεια να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να καλέσω τους Πειραιώτες κι όχι μόνο, να προσφέρουν ό,τι μπορούν. Κάθε προσφορά είναι ουσιαστική».

Ο πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας, ανέφερε σε σχετική του δήλωση: «Εφέτος το Πάσχα κανείς δεν θα νιώσει μόνος στον Πειραιά. Η ΚΟΔΕΠ απευθύνει ένα ακόμη κάλεσμα σε ιδιώτες και εταιρείες εντός και εκτός των ορίων του Δήμου μας, προκειμένου να υλοποιήσουμε έναν ακόμη σημαντικό στόχο: Να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένας μοναχικός χωρίς τα αναγκαία για ένα πασχαλινό τραπέζι. Προσφέρουμε όλοι από το υστέρημα της αγάπης μας, στέλνοντας για ακόμη μια φορά μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τον Πειραιά σε όλη την Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα