Ζάκυνθος: Τα ανήλικα παιδιά αρνούνται να επιστρέψουν στη μητέρα τους -Της απαγορεύτηκε να τα βλέπει

 Ζάκυνθος: Τα ανήλικα παιδιά αρνούνται να επιστρέψουν στη μητέρα τους -Της απαγορεύτηκε να τα βλέπει

Αρνούνται τα δύο ανήλικα υιοθετημένα παιδιά που κακοποιήθηκαν από τη μητέρα τους στη Ζάκυνθο και φιλοξενούνται στο νοσοκομείο του νησιού, να τη δουν και να επιστρέψουν στο σπίτι μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή εισαγγελέα απαγορεύθηκε στην 49χρονη μητέρα να βλέπει τα παιδιά της στο νοσοκομείο ενώ στο πλευρό τους βρίσκονται κοινωνικοί λειτουργοί.

Την Δευτέρα 8 Απριλίου το δικαστήριο έκρινε ένοχη τη μητέρα για την κακοποίηση των δύο ανήλικων υιοθετημένων παιδιών της και της επιβλήθηκαν 16 μήνες με αναστολή. Οι κατηγορίες εναντίον της ήταν για ενδοοικογενειακή απειλή καθώς και για ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της μητέρας είχε δηλώσει λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως η υπόθεση «έχει πάρει μεγάλη διάσταση με όσα έχουν γραφτεί, τα περισσότερα εξ αυτών ήταν άδικα. Θα επιστρέψει σπίτι της, στα παιδιά της. Και μαζί με τις επισκέψεις από κοινωνικούς λειτουργούς, θα τα διορθώσουν όλα. Κατατέθηκε και από τα ίδια τα παιδιά πως τους λείπει πολύ ο μπαμπάς τους».

Σχετικά Άρθρα