Ζάκυνθος: “Θέλω πίσω τα παιδιά μου” λέει η μητέρα που καταδικάστηκε για την κακοποίηση τους

 Ζάκυνθος: “Θέλω πίσω τα παιδιά μου” λέει η μητέρα που καταδικάστηκε για την κακοποίηση τους

Αγαπάει τα θετά παιδιά της και θέλει να επιστρέψει σε αυτά, δηλώνει η 50χρονη μητέρα από τη Ζάκυνθο που καταδικάστηκε για σωματική βία που τους ασκούσε. Χθες, Δευτέρα, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ζακύνθου την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με αναστολή για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Τα παιδιά ζούσαν με την οικογένεια στη Ζάκυνθο εδώ και πάνω από τρία χρόνια.

Μιλώντας την Τρίτη στο Mega η μητέρα, που έχει χάσει τον σύζυγό της πριν από 10 ημέρες, είπε δεν τα μάλωσε καθόλου.

«Όχι δεν τον μάλωσα, με το καλό, δε θέλουν μάλωμα τα παιδάκια, είναι πληγωμένα που έχασαν τον πατέρα τους. Το έκανε σαν σκανδαλιά το μικρό, σαν αντίδραση, αλλά είναι πάρα πολύ καλά παιδάκια τα αγαπάω, δε θέλω να τα χάσω με τίποτα».

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι απλά άγγιξε τον ώμο του γιου της και εκείνος έπεσε κατά λάθος κάτω. «Έτσι και έπεσε κατά λάθος κάτω, αλήθεια, ορκίζομαι να χάσω το φως μου, εγώ τα αγαπάω τα παιδάκια. Και ο άνδρας μου με αγαπούσε και εγώ τον αγαπούσα και ήταν όλα μια χαρά. Όλα μια χαρά. Εγώ θέλω τα παιδιά μου στο σπίτι».

Μια γειτόνισσα ήταν εκείνη που είχε καλέσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» όταν είδε το μεγάλο παιδί να τρέχει και να πηδάει τον φράχτη του σπιτιού της, ζητώντας βοήθεια. Από την πλευρά της, η μητέρα λέει ότι ο θετός γιος απλά ανέβασε τον σύρτη και βγήκε από το σπίτι.

«Με αγκαλιάσανε και κάθισα εκεί πέρα. Μου ζήτησαν να πάρω τα παιχνιδάκια τους σπίτι, για να έρθουν κι εκείνα στο σπίτι. Η απόφαση του εισαγγελέα έχει βγει, πρέπει να πάρω τα παιδιά μου, αυτό μου είπε και η δικηγόρος. Ήρθε η κοινωνική λειτουργός, φτιάξαμε κάτι χαρτιά, θα παρακολουθούνται από κοινωνικό λειτουργό, από παιδοψυχολόγο και όλα θα είναι μία χαρά», προσθέτει.

Λέει ακόμη ότι οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού έβλεπαν συχνά τα παιδιά να είναι με τον πατέρα τους και τα περιγράφουν χαρούμενα και ευτυχισμένα.

«Κάποια Σάββατα ερχόντουσαν εδώ για να είναι μαζί με τον μπαμπά τους, ήταν δύο παιδάκια ευχάριστα, χαρούμενα. Δεν το πιστέψαμε, ούτε θέλαμε να το πιστέψουμε ότι συνέβη κάτι τέτοιο», είπε ακόμη.

Σχετικά Άρθρα