Νέο ηχητικό με τον αστυνομικό που είπε “το περιπολικό δεν είναι ταξί”:”Ελα να ακούσεις live…”

 Νέο ηχητικό με τον αστυνομικό που είπε “το περιπολικό δεν είναι ταξί”:”Ελα να ακούσεις live…”

Στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, λίγα δευτερόλεπτα αφού ο 39χρονος έχει μαχαιρώσει θανάσιμα την Κυριακή, το κινητό της τηλέφωνο μένει ανοιχτό με τους αστυνομικούς στο τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης να ακούνε όσα εξελίσσονται έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο έμεινε ανοιχτό για αρκετά λεπτά μετά τη δολοφονία, ενώ κατά διαστήματα, στη διάρκεια της κλήσης, ακούγεται κλασσική μουσική, όταν ο αστυνομικός πατάει το κουμπί της σίγασης για να μην ακούγεται.

Εξοργιστικά είναι επίσης όσα ακούστηκαν στη συνέχεια, όπου ο αστυνομικός της άμεσης δράσης λέει σε συνάδελφο του: «Έχω πάθει σοκ, αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live». Μάλιστα, η εν λόγω φράση του αστυνομικού της Άμεσης Δράσης ήρθε λίγα δευτερόλεπτά μετά την ακόμα πιο εξοργιστική απάντηση «τα περιπολικά δεν είναι ταξί».

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως στα δύο λεπτά που κράτησε αυτή η μοιραία συνομιλία, ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης δεν ρώτησε ποτέ το όνομα του δράστη.

Αντιθέτως, ρωτά το δικό της, τη διεύθυνση της, της λέει την περιβόητη ατάκα πως το περιπολικό δεν είναι ταξί και στην συνέχεια την ρωτά αν ο πρώην σύντροφος της την κυνηγάει για να την δείρει, κάτι που του το είχε πει 28 δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Σχετικά Άρθρα