Γυναικοκτόνος Κυριακής: Τι έδειξε η τοξικολογική εξέταση -Είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης

 Γυναικοκτόνος Κυριακής: Τι έδειξε η τοξικολογική εξέταση -Είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης

Σύμφωνα με το STAR η τοξικολογική εξέταση του γυναικοκτόνου της Κυριακής δείχνει ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, τα οποία είχαν αναφερθεί αρχικά, είχε κάνει χρήση και κοκαΐνης, αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν από το έγκλημα. Ωστόσο ειδικοί εξηγούν ότι παρά το προαναφερόμενο κοκτέιλ των ουσιών ήταν απόλυτα λειτουργικός και απόλυτος γνώστης του τι ακριβώς τι έκανε.

«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές οι ουσίες. Τις αποκάλυψε η τοξικολογική έκθεση στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Η τοξικολογική εξέταση του 39χρονου

Βρέθηκε θετικός σε: Αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και Βαρβιτουρικά.

Στις δε Βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή.

Την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου, η τοξικολογική εξέταση τον βγάζει αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες πέφτει.

Με δεδομένο ότι όπως έχει αποκαλυφθεί ο δράστης έχει νοσηλευθεί δύο φορές ως τοξικομανής, ειδικοί εξηγούν την επίδραση που είχαν τα ναρκωτικά πάνω του. Σύμφωνα με το STAR, αυτό που συμπεραίνεται είναι ότι ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ σχεδίαζε τη δολοφονία της Κυριακής με δεδομένο ότι η οικογένεια του κοριτσιού κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Σχετικά Άρθρα